Crystal Reports

Crystal Reports 14.0

Jelentéseket készít a többféle formátumban és nyelven
Értékelés
3.6  (376 szavazat)
Az Ön szavazata
Legfrissebb verzió:
14.0.2 (Összes)

Viszont az adatforrások interaktív információs és exportálhatja a létrehozott jelentéseket a legkülönbözőbb formátumokat, beleértve azok kompatibilisek a Microsoft Excel vagy XML-kiszolgálók.

SAP Crystal Reports szoftver lehetővé teszi, hogy könnyen tervezés, interaktív jelentések, majd csatlakoztassa őket, hogy szinte bármilyen adatforrásból. A felhasználók számára előnyös lehet a jelentés válogatás, szűrés – ad nekik a hatalom, hogy végre a döntéseket azonnal.
Pedig SAP Crystal Reports Dashboard Design csomag, lehet szert még több funkciót a kényszerítő jelentések. Ebben a csomagban a termék magában foglalja a SAP Crystal Reports, SAP Crystal Dashboard Design ( korábbi nevén Xcelsius Engage), így a hatalom, hogy hozzon létre fájlokat, formázott jelentések, amit-ha forgatókönyv, modellek, interaktív diagramok – vidd őket az Interneten keresztül, e-mail, Microsoft Office, Adobe PDF, vagy a beágyazott vállalati alkalmazások. Ennek eredményeként, a tőkeáttétel a jelentések, hogy jobb, operatív, stratégiai döntéseket.
Információ frissítve:

Kiterjesztés