Crystal Reports

Crystal Reports 14.0

Hiermee maakt u rapporten in verschillende indelingen en talen
Gebruikerswaardering
3.6  (376 stemmen)
Jouw stem
Nieuwste versie:
14.0.2 (Zie alle)
Ontwikkelaar:
SAP Crystal Solutions(R)

Omzetten van gegevensbronnen in interactieve informatie en exporteert de gemaakte rapporten in een grote verscheidenheid van formaten met inbegrip van degenen compatibel is met Microsoft Excel of XML-servers.

SAP Crystal Reports-software kunt u gemakkelijk het ontwerpen van interactieve rapporten en sluit ze aan vrijwel elke gegevensbron. Uw gebruikers kunnen profiteren van een rapport sorteren en filteren, waardoor ze de macht uit te voeren besluiten direct.
En met SAP Crystal Reports Dashboard Design-pakket, krijgt u nog meer functionaliteit voor overtuigende rapporten. Deze gebundelde product bevat SAP Crystal Reports en SAP Crystal Dashboard Design ( voorheen bekend als Xcelsius Engage), waardoor u de mogelijkheid om zeer opgemaakte rapporten met wat-als scenario-modellen, interactieve grafieken en hen te leveren via het Web, e-mail, Microsoft Office, Adobe PDF, of ingebed in de enterprise-toepassingen. Als gevolg hiervan, kunt u gebruikmaken van uw rapporten gebruiken om betere operationele en strategische beslissingen.
Info vernieuwd op: