Crystal Reports

Crystal Reports 14.0

Creează rapoarte în mai multe formate şi limbi
Evaluare utilizator
3.6  (376 voturi)
Votul dvs.
Ultima versiune:
14.0.2 (Vezi toate)

Transforma interactiv de informaţii de surse de date şi rapoarte create într-o varietate de formate, inclusiv cele compatibile cu Microsoft Excel sau XML servere de export.

SAP Crystal Reports software-ul vă permite să proiectați cu ușurință rapoarte interactive și de a le conecta la aproape orice sursă de date. Utilizatorii pot beneficia de pe-raport de sortare și filtrare – oferindu-le puterea de a executa deciziile instantaneu.
Și cu SAP Crystal Reports tabloul de Bord pachet de Design, puteți obține chiar și mai multe funcționalități pentru convingătoare rapoarte. Acest pachet de produse include SAP Crystal Reports și SAP Crystal tablou de Bord de Design ( cunoscut anterior ca Xcelsius Engage), oferindu-vă puterea de a crea extrem formatate rapoarte cu ceea ce-dacă scenariul modele, grafice interactive – și le livreze prin intermediul Web, e-mail, Microsoft Office, Adobe PDF, sau încorporate în aplicații de întreprindere. Ca rezultat, puteți utiliza rapoarte pentru a face mai bine operaționale și de deciziile strategice.
Informații actualizate în data de: