Crystal Reports

Crystal Reports 14.0

Създава отчети в различни формати и езици
Оценка
3.6  (376 гласа)
Вашият глас
Последна версия:
14.0.2 (За да гледате всички на)
Разработчик:
SAP Crystal Solutions(R)

Включете източниците на данни в Интерактивна информация и експортирайте създадените отчети в голямо разнообразие от формати, включително такива, съвместими с Microsoft Excel или XML сървъри.

Софтуер SAP Crystal Reports позволява лесно да се създадат интерактивни отчети и да ги свързвате към почти всеки източник на данни. Потребителите могат да се възползват от отчетите за сортиране и филтриране – им дава сила да изпълни незабавно решение.
И с дизайн-пакет SAP панел Crystal Reports, можете да получите още повече възможности за убедителни отчети. Този комплект на продукта включва SAP Crystal Reports и SAP Crystal дизайна на арматурното табло ( по-рано известен като Xcelsius Engage), който Ви дава възможност за създаване на висококачествени записи с "какво-ако" сценарии модели, интерактивни карти и ги доставят чрез Интернет, електронна поща, Microsoft Office, Adobe PDF, или вградени в корпоративни приложения. В резултат на това, можете да използвате отчетите за вземане на по-оперативни и стратегически решения.
Информацията е актуализирана на:

Разширения