Crystal Reports

Crystal Reports

Creates reports in multiple formats and languages
Értékelés
3.7  (283 szavazat)
Az Ön szavazata
Pontszám
5.6
Legfrissebb verzió:
14.0.2 (Összes)
A program 2 díjat kapott
Turn data sources into interactive information and export the created reports in a wide variety of formats including ones compatible with Microsoft Excel or XML servers.
SAP Crystal Reports szoftver lehetővé teszi, hogy könnyen tervezés, interaktív jelentések, majd csatlakoztassa őket, hogy szinte bármilyen adatforrásból. A felhasználók számára előnyös lehet a jelentés válogatás, szűrés – ad nekik a hatalom, hogy végre a döntéseket azonnal.
Pedig SAP Crystal Reports Dashboard Design csomag, lehet szert még több funkciót a kényszerítő jelentések. Ebben a csomagban a termék magában foglalja a SAP Crystal Reports, SAP Crystal Dashboard Design ( korábbi nevén Xcelsius Engage), így a hatalom, hogy hozzon létre fájlokat, formázott jelentések, amit-ha forgatókönyv, modellek, interaktív diagramok – vidd őket az Interneten keresztül, e-mail, Microsoft Office, Adobe PDF, vagy a beágyazott vállalati alkalmazások. Ennek eredményeként, a tőkeáttétel a jelentések, hogy jobb, operatív, stratégiai döntéseket.
Információ frissítve:

Kiterjesztés